Spela padel på en arena i världsklass

I sollentuna norr om Stockholm kan du spela padel inomhus och verkligen se till att du blir vassare än sambon, pappa eller kanske bästa kompisen. Här får du totalt 7350 kvadratmeter inne med 250 kvadratmeter coworking, 340 kvadratmeter restaurang, gym och 100 parkeringsplatser. Här finns med andra ord allt som du behöver för att bli så där riktigt bra på att spela padel inomhus. Du får dessutom vackra Norrvikens löpspår och badplatser bara inpå knuten.

LeDap i Stockholm är det enda du behöver veta

För på LeDap är det roligt att spela padel. Här kan du tänka bort tiden och vardagens pyssel. För tanken är att sporten ska fungera i samklang med din vardag. Du ska inte behöva tacka nej eller boka om saker för att få spela padel, utan snarare se till att få tillfälle att spela mer eftersom du både kan boka möten och arbetstid på LeDap. Det finns näst intill oändliga möjligheter för dig som vill spela på banorna i världsklass men samtidigt också jobba, hålla möten eller klämma in ett gympass. Du kan läsa mer om upplägget via https://www.ledapstockholm.se/ och där också boka dina möten eller tillfällen att spela padel på.

Att dessutom kunna spela padel inomhus gör det hela fantastiskt året om, inte bara för att hallen hålls sval under sommaren men också varm under vintern. Kom hit och få dig ett break i jobbet, se till att äta något gott och hälsosamt – helt enkelt en destination där du kan kombinera padel inomhus med arbete, nytta och nöje. Därtill ligger arenan strategiskt placerad med närhet till både Stockholm men även Arlanda flygplats. In och kika på hemsidan och läs mer så hoppas jag att vi ses på en match eller en smarrig och hälsosam lunch framöver!