Cykeln som tar sig fram året runt i alla tänkbara terränger

För ett tag sedan fick jag nys om ett företag jag inte tidigare hört talas om. De har funnits i några år nu men eftersom jag inte är någon direkt friluftslivsmänniska så kanske det inte är så konstigt att jag inte hade koll på just dessa. Men även om jag själv inte rör mig ute i naturen så mycket så tycker jag att detta företagets koncept och produkt är riktigt, riktigt häftigt och bra. Jag pratar om https://wafabike.se/ som på ett miljövänligt sätt tillverkar och säljer riktigt unika elcyklar.

Man får vad man betalar för

Wafabike står för att inte massproducera sina cyklar, att minska på spillmaterial och att bygga cyklar som håller riktigt länge. Man kan tycka att priset för en elcykel hos Wafabike är lite saftigt, men man verkar verkligen få vad man betalar för. Om ni spanar in deras hemsida kan ni läsa mer om alla deras olika cyklar och spana in designen som är något utöver det vanliga. Jag måste säga att det är den mest häftiga designen jag någonsin sett på en cykel.

Tillverkad med extra stora däck som tar dig fram i alla sorters väder och terränger

Det som också får Wafabikes elcyklar att sticka ut ur mängden är det faktum att dom tillverkar sina cyklar med extra stora däck, och med funktioner som skall klara av att ta dig fram på vägarna året runt – oavsett väder. Däcken tillsammans med den starka motorn gör också att du kan ta dig fram i riktigt tuffa terränger som en vanlig mountainbike eller annan cykel hade haft svårt för. Är cykling någonting man är intresserad av, eller använder som färdmedel på dagarna vill jag verkligen tipsa er alla om att spana in Wafabikes hemsida för att läsa mer.